back

11-12-2013 13:59

Проект Програми економічного і соціального розвитку Чернігівської області на 2014 рік

Проект Програми економічного і соціального розвитку Чернігівської області на 2014 рік розроблений Департаментом економічного розвитку обласної державної адміністрації відповідно до вимог законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про місцеві державні адміністрації», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», «Про державні цільові програми», «Про стимулювання розвитку регіонів».

Даний проект виноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 11.12.2013.

З метою публічного громадського обговорення, удосконалення проекту Програми, врахування інтересів всіх зацікавлених сторін зауваження і пропозиції до проекту прийматимуться за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, 2 поверх, каб. 10, тел. 675-692, або в електронному вигляді за адресою [email protected]. Відповідальна особа: Баженова Андріанна Андріївна – заступник начальника управління стратегії соціально-економічного розвитку – начальник відділу аналізу та прогнозування економічного розвитку Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації.


  • "Програма економічного і соціального розвитку Чернігівської області на 2014 рік" 

  • Додаток 1 "Основні прогнозні показники економічного та соціального розвитку області на 2014 рік"

  • Додаток 2 "Перелік регіональних цільових програм, які будуть реалізовуватися в області У 2014 році"  

  • Додаток 3 "Соціально-економічний розвиток адміністративних територій"

  • Додаток 4 "Пріоритетні об’єкти, які доцільно фінансувати із залученням коштів державного, місцевих бюджетів, коштів інвесторів та благодійної допомоги" 

  • Додаток 5 "Прогнозні макропоказники економічного та соціального розвитку області на 2014-2016 роки"

  • Звіт про громадське обговорення проекту Програми економічного і соціального розвитку Чернігівської області на 2014 рік

  • Останні новини

    Анонси







































     

     

     

     

    Погода