back

Володимир Хоменко зустрівся з ветеранами спорту

13-11-2010 | 13:48

13 листопада голова облдержадміністрації Володимир Хоменко зустрівся з членами Громадської організації «Рада ветеранів фізичної культури і спорту» м. Києва та головою Ради Чернігівського земляцтва у Києві Віктором Ткаченком, який бере активну участь у житті організації.

Вітаючи почесних ветеранів спорту на гостинній Чернігово-Сіверській землі, голова облдержадміністрації, зокрема, зазначив, що йому дуже приємно зустрітися з людьми, які, демонструючи високу майстерність, цілеспрямованість та силу духу, не раз здобували перемоги, гідно представляли Україну на міжнародних спортивних аренах.

Він також подякував гостям за активну життєву позицію, популяризацію здорового способу життя та участь у суспільних процесах, що відбуваються в державі.

Говорячи про розвиток спорту на Чернігівщині, Володимир Хоменко наголосив, що представники нашої спортивної спільноти впродовж багатьох років достойно представляють область на загальнодержавному, європейському та світовому рівні. У свою чергу, обласна влада сприяє розширенню можливостей для нових здобутків спортсменів Чернігівщини. Не зважаючи на непросту економічну ситуацію, робляться певні кроки по оновленню матеріально-спортивної бази, створенню належних умов для тренувань спортсменів та роботи тренерів, підтримки фізкультурно-оздоровчого руху тощо.

Керівник області побажав гостям змістовного перебування на Чернігівщині, незабутніх вражень, добрих згадок та гарного настрою.

Прес-служба облдержадміністрації