back

Вітання з Днем Збройних Сил України

06-12-2013 | 09:50

Шановні військовослужбовці та ветерани
Збройних Сил України!

Прийміть щирі вітання з Днем Збройних Сил України – святом спадкоємності військових традицій, що єднають молодих воїнів, досвідчених офіцерів і заслужених ветеранів.

Це свято є символом нерозривного зв’язку багатьох поколінь захисників Вітчизни, кожне з яких зробило гідний внесок у розвиток українського війська і нині забезпечують обороноздатність нашої держави.

Сьогодні Україна будує сучасну армію, здатну оперативно реагувати на зовнішні та внутрішні виклики. Як відзначає Президент України Віктор Янукович, на часі – військова реформа, яка передбачає суттєве підвищення боєздатності Збройних Сил вже у найближчій перспективі.

Військовослужбовці Чернігівщини, яким притаманні висока професійна підготовка та дисципліна, мужність і витримка, патріотизм і любов до Вітчизни, з честю демонструють готовність виконати свій високий обов’язок – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу.

Бажаємо Вам, шановні захисники держави, добра і здоров’я, злагоди і родинного затишку, нових звершень у благородній справі служіння українському народові.

Голова обласної
державної адміністрації

Голова обласної ради

Володимир Хоменко Анатолій Мельник