back

З професійним святом привітали працівників статистики

05-12-2013 | 11:44

Сьогодні, 5 грудня, відзначають своє професійне свято працівники статистики. Державна статистика відіграє важливу роль в усіх сферах життя суспільства, адже органи статистики здійснюють діяльність, спрямовану на збір і обробку статистичної інформації про масові економічні, соціальні, демографічні, екологічні явища і процеси, що відбуваються в Україні та її регіонах.

Чисельний колектив Головного управління статистики в області привітали з професійним святом перший заступник голови обласної державної адміністрації Микола Стрілець, заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, керівники структурних підрозділів ОДА.

У своєму вітальному слові Микола Стрілець зазначив, що важко переоцінити роль статистики для сучасної економіки та суспільства, оскільки з кожним роком зростають потреби в надійній та об’єктивній статистичній інформації.

«Органи статистики є не тільки мовчазними свідками, але й активними будівничими нашої держави», - наголосив перший заступник голови облдержадміністрації.

Він відзначив високий професіоналізм працівників статистики, подякував їм від імені голови облдержадміністрації Володимира Хоменка за сумлінну повсякденну працю, побажав і надалі успішно вирішувати складні завдання інформаційного забезпечення державного управління та національної економіки. З нагоди професійного свята кращим працівникам статистики Микола Стрілець вручив державні нагороди та відзнаки облдержадміністрації.

Теплі слова привітань адресував присутнім і Валентин Мельничук, нагородивши колектив Головного управління статистики Почесною грамотою обласної ради.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації