back

Вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування

07-12-2013 | 08:30

Шановні депутати та працівники органів
місцевого самоврядування Чернігівщини!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Історія становлення правових, організаційних, економічних засад місцевого самоврядування нашої держави складалася протягом багатьох століть – від літописних свідчень про народне віче у давньоруських князівствах до статей про народовладдя у програмах політичних партій новітньої історії. Сьогодні вітчизняна система самоврядування представлена цілою низкою органів, на які Конституцією та законами України покладається вирішення широкого спектра завдань, що стоять перед кожною окремою громадою та всією країною.

Серед пріоритетних завдань, визначених Президентом України Віктором Януковичем на найближчу перспективу, важливе місце належить реформі місцевого самоврядування, яка сприятиме максимальному забезпеченню якісних і доступних публічних послуг, подальшому розвитку інститутів демократії, покращенню захисту інтересів громадян в усіх сферах життєдіяльності.

Упевнені, лише спільними зусиллями органів виконавчої влади та місцевого самоврядування зможемо вибудувати стратегічні напрями соціально-економічного розвитку Чернігівщини, вирішувати нагальні проблеми життєдіяльності територіальних громад регіону задля покращення життя людей.

Бажаємо усім, хто дбає про добробут і розквіт Чернігово-Сіверського краю, здоров’я і творчої наснаги, благополуччя та затишку в родинах, ініціативності і наполегливості у щоденній праці на благо народу України.

Голова обласної
державної адміністрації

Голова обласної ради

Володимир Хоменко Анатолій Мельник