back

Вілкул поставив завдання перевести роботу підприємств, що забезпечують функціонування систем життєзабезпечення на посилений режим з цілодобовим чергуванням

02-12-2013 | 12:11

Віце-прем’єр Олександр Вілкул поставив завдання головам облдержадміністрацій, міським головам, керівникам підприємств теплокомуненерго, водопостачання, газопостачання, електроенергетики, дорожнього господарства та державної служби з надзвичайних ситуацій забезпечити стабільне функціонування систем життєзабезпечення.

Зокрема, керівники мають взяти під особистий контроль роботу систем життєзабезпечення населення. Перевести роботу підприємств на посилений режим з цілодобовим чергуванням, забезпечити цілодобову наявність аварійних бригад. При виникненні будь-яких аварійних ситуацій для надання необхідної допомоги оперативно повідомляти в Центральну диспетчерську Мінрегіону.

Завтра, 3 грудня 2013 року о 14:00, Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул та Віце-прем'єр-міністр Юрій Бойко проведуть Всеукраїнську селекторну нараду з питань забезпечення стабільного функціонування систем життєзабезпечення. У нараді також візьмуть участь керівництво Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерства енергетики та вугільної промисловості, Державної служби з надзвичайних ситуацій та керівники регіонів.


Прес-служба Віце-прем'єр-міністра