back

Вітання з Днем знань

31-08-2009 | 12:20

Шановні педагоги, дорогі учні і студенти!

Від щирого серця вітаємо вас з Днем знань, який відзначається першого вересневого дня по всій Україні.

Перше вересня для кожного з нас назавжди залишається у пам'яті хвилюючим відлунням шкільного дзвінка, увагою першого вчителя, незабутніми студентськими роками у неосяжній країні знань.

Розпочинається новий навчальний рік, який стане новою сходинкою до знань для кожного, хто переступив поріг навчального закладу. Нехай він відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

Сьогодні кожна родина прагне дати своїм дітям якісну освіту, бо знання — це двері до нових досягнень, становлення особистості, самоутвердження та реалізації в житті.

Освітня галузь була й залишається пріоритетною в роботі обласної влади. Ми постійно докладаємо максимум зусилля для створення належних умов перебування наших дітей в навчальних закладах та формування досконалої моделі надання якісної освіти на Чернігівщині.

У цей святковий день бажаємо всім освітянам, школярам, студентам, батькам міцного здоров'я й творчого натхнення, злагоди й порозуміння, невичерпної енергії та успіхів у навчанні і праці задля процвітання рідної землі.

Голова обласної
державної адміністрації
В.М. Хоменко
Голова обласної ради
Н.А.Романова