back

Засідання організаційного комітету «Кращий державний службовець»

13-05-2009 | 09:58

12 травня в облдержадміністрації відбулося засідання організаційного комітету з проведення ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у Чернігівській області. Засідання відбулося під головуванням заступника голови, керівника апарату облдержадміністрації Володимира Приходька.

З питань організації та проведення ІІ туру конкурсу «Кращий державний службовець» у 2009 році в області та про затвердження календарного плану з проведення ІІ туру конкурсу поінформував начальник управління державної служби Головдержслужби України в Чернігівській області Микола Стрілець.

Про підсумки проведення І туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» в Чернігівській області та про розгляд документів переможців першого туру і прийняття рішення щодо їх участі у другому турі конкурсу розповіла завідувач сектору реалізації державної політики у сфері державної служби та місцевого самоврядування управління державної служби ГУДС України в Чернігівській області Надія Алійник.

Як підкреслив Володимир Приходько, лідерами щодо кількості учасників І туру стали Бобровицька (20 державних службовців), Корюківська (21), Куликівська (20), Новгород-Сіверська (26) та Сосницька (24) районні державні адміністрації.

Високу активність також проявили державні службовці Бахмацької, Ічнянської, Прилуцької та Щорської райдержадміністрацій.

За результатами І туру переможцями у номінації «Кращий керівник» стали 23 державних службовця і така ж кількість у номінації «Кращий спеціаліст».