back

В облдержадміністрації розпочалась атестація державних службовців

19-11-2013 | 17:29

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2000 року №1922 "Про затвердження Положення про проведення атестації державних службовців» та відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації «Про проведення атестації державних службовців» розпочато атестацію державних службовців області. Про це повідомив перший заступник голови обласної державної адміністрації Микола Стрілець 19 листопада під час атестації членів атестаційних комісій облдержадміністрації.

Розпорядженням голови облдержадміністрації затверджено склад атестаційних комісій для організації та проведення атестації заступників голови обласної державної адміністрації, голів райдержадміністрацій, керівників структурних підрозділів ОДА, атестації державних службовців – працівників апарату облдержадміністрації та відповідні графіки проведення атестацій.

На сьогоднішньому засіданні згідно з Положенням про проведення атестації державних службовців були атестовані та відповідають займаним посадам заступники голови облдержадміністрації Віктор Геращенко і Олександр Шанойло, в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика, керівники відділів апарату ОДА, які є членами атестаційних комісій.

Звертаючись до присутніх, Микола Стрілець наголосив на забезпеченні об’єктивного розгляду і професійної оцінки діяльності державного службовця, який атестується, а також принципового підходу у підготовці рекомендацій для подальшого використання його досвіду і знань у роботі державного органу.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації