back

Робочий візит до Щорського району

15-04-2010 | 12:51

14 квітня голова облдержадміністрації Володимир Хоменко провів виїзну робочу нараду з питань створення музейно-меморіального комплексу партизанської слави «Лісоград».

На нараді йшлося про виготовлення проектно-кошторисної документації по будівництву об’єктів та землевідведенню музейно-меморіального комплексу та на добудову існуючої будівлі Музею партизанської слави у с.Єліне.

Головою облдержадміністрації було внесено корективи до запропонованих проектів та поставлено досить жорсткі вимоги до виконавців. Керівникам відповідних служб були дані доручення з визначенням досить коротких строків їх виконання.

Складено графік робіт, згідно з яким існуючі три землянки будуть реконструйовані, а також споруджено нові. Крім того, заплановано зведення адмінбудинку, встановлення нового пам’ятного знаку, відновлення окопів тощо.

Обговорювалися питання будівництва до «Лісограду» дороги, ремонту шляху до с.Єліне, проведення санітарної рубки лісу, варіант освітлення музейно-меморіального комплексу.

У музеї Партизанської слави (с.Єліне) керівник області доручив переробити експозиційний фонд.

Володимир Хоменко також звернув увагу керівництва району на необхідність здійснення ремонту пам’ятників періоду Великої Вітчизняної війни, які є в селі.

Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації