back

Вітання з нагоди Дня працівників сільського господарства

15-11-2013 | 17:16

Шановні аграрії Чернігівщини!

Щиро вітаємо вас з Днем працівників сільського господарства – святом усіх, хто присвятив своє життя зміцненню продовольчого потенціалу держави.

Трудовий подвиг та відданість обраній справі наших хліборобів, овочівників, тваринників, механізаторів, переробників сільгосппродукції заслуговують на повагу та визнання. Ви збираєте рекордні врожаї, впроваджуєте новітні технології, забезпечуєте людей високоякісними продуктами харчування.

Аграрно-промисловий комплекс – один з основних секторів економіки Чернігівщини, який суттєво впливає на зростання добробуту жителів регіону. Трудівники села, керівники та фахівці господарств докладають значних зусиль, щоб закріпити позитивні тенденції в розвитку сільськогосподарського виробництва області.

А внесок наших хліборобів у загальноукраїнський коровай цього року вже перевищив два мільйони тонн зернових, збирання яких триває.

Наголошуючи на здійсненні модернізації вітчизняного аграрного виробництва, Президент України Віктор Янукович акцентує увагу на покращенні соціально-економічного розвитку сільських територій, поліпшенні якості життя українських селян.

Виконуючи завдання Глави держави, органи виконавчої влади та місцевого самоврядування області одним з пріоритетів своєї роботи вбачають підвищення соціальних стандартів життя сільського населення, розбудову повноцінної та якісної соціальної інфраструктури на селі, створення умов для подальшого розвитку.

Головна мета впровадження аграрних реформ на регіональному рівні – зробити село заможним, забезпечити належні умови для ефективної праці та гідного життя селян Чернігівщини.

Бажаємо усім працівникам та ветеранам сільськогосподарського комплексу області міцного здоров’я і благополуччя, миру й злагоди в кожній родині, вагомих трудових здобутків в ім’я процвітання рідного краю та суверенної Української держави.



Голова обласної
державної адміністрації

Голова обласної ради

Володимир Хоменко Анатолій Мельник