back

Колектив обласної телерадіокомпанії привітали з професійним святом

15-11-2013 | 14:06

16 листопада в Україні відзначається День працівників радіо, телебачення і зв'язку. Напередодні професійного свята, за дорученням голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка, колектив Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії «Сівер-Центр» привітав в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика.

В урочистому заході також взяли участь заступник голови обласної ради Валентин Мельничук та представник Національної ради з питань телебачення і радіомовлення в Чернігівській області Леонід Мельник.

«Особливого значення набуває журналістська робота у часи здійснення реформ. Адже спираючись на об’єктивну інформацію, людина може скласти реальну картину сьогодення, аналізувати діяльність владних структур, спостерігати за розв’язанням суспільних проблем, активно долучаючись до соціальних процесів», - підкреслив Юрій Музика, звертаючись до працівників обласної телерадіокомпанії.

Він висловив вдячність колективу за їх нелегку, але таку необхідну для людей працю. Побажав нових творчих проектів, невичерпного натхнення і успіхів та вручив кращим працівникам відзнаки облдержадміністрації.

На сьогодні обласна державна телерадіокомпанія «Сівер-Центр» є найпотужнішою та провідною на Чернігівщині. Однією з перших в Україні вона розпочала мовлення у цифровому форматі.

Наразі в телерадіокомпанії працюють як досвідчені фахівці так і молоді спеціалісти. Добре відпрацьована програмна політика враховує особливості регіону і розрахована на висвітлення економічного, громадсько-політичного, соціально-культурного і мистецького життя області, історичної спадщини Сіверського краю.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації