back

Ветеранів Великої Вітчизняної війни привітали зі святом

07-05-2009 | 14:35

7 травня голова облдержадміністрації Володимир Хоменко, заступник голови обласної ради Василь Ковальов та Чернігівський міський голова Олександр Соколов відвідали ветеранів, що перебувають на лікуванні в обласному госпіталі для інвалідів та ветеранів Великої Вітчизняної війни.

Вітаючи ветеранів зі святом Великої Перемоги, голова облдержадміністрації, зокрема, зазначив, що війна, яка відлунала 64 роки тому, була найкровопролитнішою і найбільш руйнівною. Але наш народ не лише пережив її, але й вийшов з неї переможцем.

«Низький вам уклін за те, що це світле небо і цей травневий день ви подарували нам своєю працею і бойовими заслугами на фронтах Великої Вітчизняної. Велика шана і вдячність вам від нашого покоління за те, що ви відбудували народне господарство у повоєнні роки і за те, що ви свої знання і досвід, свою любов до Батьківщини передали нащадкам», - сказав Володимир Хоменко.

Він запевнив присутніх, що обласна влада й надалі сприятиме покращенню забезпечення ветеранів війни усім необхідним.

Так до свята Перемоги на покращення матеріально-технічної бази лікувального закладу обласною владою виділено понад 11 тисяч гривень та подаровано мікрохвильову піч.

Цього ж дня Володимир Хоменко відвідав Чернігівський геріатричний пансіонат, де зустрівся з підопічними та колективом закладу. Голова обласної державної адміністрації привітав присутніх зі святом Перемоги, побажав здоров’я, щастя та всіляких гараздів. Ветеранам Великої Вітчизняної війни були вручені відзнаки облдержадміністрації, а закладу подарований кольоровий телевізор.