back

Постійний контроль за технічним станом спортивних споруд, дитячих та спортивних майданчиків – задля забезпечення безпеки населення

13-11-2013 | 17:10

Виконання доручення голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка щодо перевірки технічного стану спортивних будівель і споруд, обладнання спортивних та дитячих майданчиків обговорили на нараді, яку 13 листопада провів в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Юрій Музика.

Як зазначалося, з 4 по 11 листопада обласною комісією з контролю за станом спортивних споруд та інших спеціально-відведених місць для проведення спортивно-масових і культурно-видовищних заходів, відповідними районними та міськими комісіями проведено перевірки технічного стану 3605 спортивних об’єктів.

У ході перевірки було виявлено незначні недоліки технічного стану спортивних споруд та спортивного обладнання на 445 об’єктах, із них – 154 на спортивних спорудах, 181 – на спортивних та 110 – на дитячих майданчиках. Власників споруд поінформували про результати обстежень та вказали на термінове усунення порушень. Виявлені на сьогодні недоліки на спортивних об’єктах усунені.

Аналізуючи результати перевірок, Юрій Музика наголосив на постійному контролі за технічним станом спортивних споруд, дитячих та спортивних майданчиків з метою забезпечення безпеки населення, особливо дітей під час занять фізичною культурою та спортом, та недопущення нещасних випадків у подальшому.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації