back

Обласна організація Спілки жінок України відзначає 20-річчя

12-11-2013 | 14:38

Сьогодні, 12 листопада обласна організація Спілки жінок України, яка об’єднує найактивніших, дієвих, небайдужих та красивих жінок святкує 20-річчя своєї діяльності. Привітали жіночу громадську організацію з ювілейною датою в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Юрій Музика, перший заступник голови обласної ради Іван Коробка, заступник Чернігівського міського голови - керуючий справами виконкому Станіслав Віхров.

«Активність вашої жіночої організації якісно впливає на громадсько-суспільні процеси, які відбуваються в нашій області. Керівництво нашої держави приділяє розвитку громадянського суспільства особливу увагу. Як зазначає Президент України Віктор Янукович, конструктивна владно-суспільна взаємодія має стати невід’ємним складником усієї системи відносин в українському суспільстві та, відповідно, пронизувати усі сфери життєдіяльності – соціальну, політичну, економічну, культурно-освітню, екологічну», - підкреслив Юрій Музика, звертаючись до присутніх.

За його словами, тісно співпрацюючи з відповідними державними інституціями, організація сприяє забезпеченню соціального захисту жінок і сімей, утвердженню рівних прав і обов’язків жінок і чоловіків, розвитку підприємницьких ініціатив. Завдяки старанням небайдужих жінок теми, важливі для суспільства, розглядаються на нарадах різних рівнів, форумах, конференціях. Вони активно долучаються до реалізації державних і регіональних програм, направлених на утвердження ґендерної політики, протидії насильству в сім’ї, торгівлі людьми, дискримінації щодо жінок.

Юрій Музика висловив велику вдячність всім членам організації за їх діяльність. Від імені голови облдержадміністрації Володимира Хоменка він привітав обласну організацію Спілки жінок України з ювілейною датою та вручив відзнаки облдержадміністрації.

Теплі слова вітань на адресу керівника та членів організації адресували Іван Коробка та Станіслав Віхров. З нагоди ювілею відзнаками обласної ради та Чернігівського міськвиконкому були нагороджені найактивніші жінки обласної організації.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації