back

Конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах оголосять у Чернігівському районі

11-11-2013 | 16:00

Найближчим часом Чернігівська районна державна адміністрація оголосить конкурси на перевезення пасажирів на кількох автобусних маршрутах загального користування між обласним центром та населеними пунктами Чернігівського району. Питання організації їх проведення обговорили на нараді, яку 11 листопада провів заступник голови облдержадміністрації Віктор Геращенко. У нараді взяли участь керівництво відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації, Чернігівської райдержадміністрації та перевізники.

Як зазначалося, з початку року у зв’язку із змінами у Законі України «Про автомобільний транспорт» повноваження з організації перевезень на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі районів, передано районним державним адміністраціям. По мірі закінчення термінів дії договорів, деякі райони вже розпочали проводити конкурси на обслуговування внутрішньорайонних маршрутів.

Підсумовуючи, Віктор Геращенко підкреслив, що на маршруті повинен працювати перевізник, який у повній мірі дотримується розкладу руху, забезпечує комфорт та безпеку пасажирів.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації