back

Гральний бізнес – у межі закону

26-05-2009 | 13:59

Днями заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус провела засідання робочої групи, створеної розпорядженням голови облдержадміністрації на виконання доручень Президента України та Уряду для проведення комплексної перевірки дотримання вимог чинного законодавства у сфері грального бізнесу. До її складу ввійшли представники контролюючих, наглядових органів, головного управління економіки облдержадміністрації, управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в області.

На засіданні розглянули й проаналізували стан дотримання суб’єктами господарської діяльності у сфері грального бізнесу вимог пожежної безпеки, норм і правил використання електричних мереж, санітарних норм і правил; наявності відповідних ліцензій і дозволів тощо. За фактами виявлених в ході перевірок порушень видані приписи, винних осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

Члени робочої групи внесли пропозиції, обговорили подальші напрями роботи. Так, зокрема, вирішено провести повну інвентаризацію всіх наявних на території області гральних закладів, здійснити перевірки в галузі сертифікації закладів та грального обладнання.