back

Чернігів. Громадські активісти Чернігівської області запрошуються на навчання

06-11-2013 | 13:25

Чернігівська громадська організація «Освітній центр «Ініціатива» в рамах проекту «Посилення громадських ініціатив у районних центрах Чернігівської області» оголошує про набір учасників на серію тренінгів для представників громадських організацій (ініціативних груп) з набуття знань, вмінь і навичок спільно вирішувати місцеві проблеми, впливати на місцеву політику, написання та адміністрування громадських проектів.

До навчання, яке відбудеться протягом грудня 2013 року — березня 2014 року, запрошуються представники громадських організацій та ініціативних груп з Варвинського, Коропського, Новгород-Сіверського, Срібнянського, Сосницького, Семенівського, Прилуцького районів та м. Прилуки Чернігівської області.

По завершенню навчання кращі місцеві проекти отримають міні-гранти.

Для участі в тренінгах необхідно заповнити анкету учасника, що додається, та надіслати на електронну адресу: [email protected].

Реалізація проекту «Посилення громадських ініціатив у районних центрах Чернігівської області» відбувається за фінансування Національного фонду підтримки демократії (NED).

Більш детальну інформацію можна отримати за тел. (063) 478 55 62. Контактна особа: Павло Пущенко.

АНКЕТА учасника тренінгу