back

В області перевіряють стан спортивних споруд та обладнання спортивних майданчиків

05-11-2013 | 16:24

На виконання доручення голови обласної державної адміністрації у зв’язку із трагічним випадком в смт Добрянка Ріпкинського району в області проводяться термінові позачергові перевірки технічного стану спортивних будівель і споруд, а також обладнання спортивних та дитячих майданчиків.

До кінця тижня обласна, районні, міські діючі комісії з контролю за станом спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів, до складу яких входять представники структурних підрозділів облдержадміністрації, служб Держгірпромнагляду, Держсанепідслужби та Держтехногенбезпеки мають завершити перевірки та скласти відповідні акти.

Про все це йшлося на засіданні обласної комісії з контролю за станом спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів, яке 5 листопада провів в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика. Звертаючись до членів комісії, він наголосив, що під час перевірки важливо звертати увагу на технічний стан споруд, наявність їх паспортів, посадових інструкцій вчителів фізичної культури, тренерів спортивних секцій, актів обстеження спортивного обладнання та журналів проведення інструктажу.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації