back

Підписано протокол про наміри між облдержадміністрацією та Народним урядом провінції Цзянсу (КНР)

04-11-2013 | 11:53

4 листопада в області перебуває делегація провінції Цзянсу Китайської Народної Республіки, яку очолює віце-губернатор провінції Мяо Жуйлінь.

В рамках візиту відбулася зустріч членів делегації з головою обласної державної адміністрації Володимиром Хоменком, в ході якої обговорено питання українсько-китайського співробітництва підприємств, установ та організацій області та провінції Цзянсу у торгово-економічній, освітній, культурній та інших сферах.

За підсумками зустрічі з метою поглиблення ділового співробітництва підписано протокол про наміри між Чернігівською облдержадміністрацією та Народним урядом провінції Цзянсу.

У зустрічі також взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Микола Стрілець, заступник голови облдержадміністрації Олександр Шанойло, директор Департаменту економічного розвитку ОДА Леонід Подоляк.


Довідка. Провінція Цзянсу займає провідні позиції з економічного розвитку, сільськогосподарській та промисловій продукції, а також по рівню життя населення; має високий рівень ВВП серед всіх провінцій Китаю.

Основними галузями економіки є приладобудування, хімічна промисловість, електроніка, автомобілебудування.

Провінція спеціалізується на вирощуванні рису, пшениці, сої, бавовни, кукурудзи, рапсу, кунжуту та чаю.

Основна галузь тваринництва – свинарство.


Прес-служба облдержадміністрації