back

40 років якості

01-11-2013 | 17:00

40 років з дня утворення відзначило одне з провідних підприємств Куликівського району – приватне акціонерне товариство «Куликівське молоко».

Створене у 1973 році міжколгоспне підприємство по виробництву замінника незбираного молока за період своєї діяльності пережило декілька реорганізацій. Змінювалися форми власності. Здійснювалося перепрофілювання, створювалося допоміжне виробництво. Завдяки ентузіазму і небайдужості всіх працівників – від директора до кожного робітника – вдалося не просто зберегти виробничу базу, а й підняти завод на якісно новий щабель розвитку, скласти достойну конкуренцію переробним підприємствам і в області, і в Україні.

Від імені голови облдержадміністрації Володимира Хоменка з річницею підприємства присутніх привітав заступник голови ОДА Олександр Шанойло.

Він зауважив: нині ПрАТ «Куликівське молоко» – потужне підприємство, у складі якого працюють цехи по виробництву сухого знежиреного молока, масла вершкового, продукції з незбираного молока та кисломолочних продуктів.

На підприємстві налагоджено сучасну систему управління виробництвом і персоналом та екологічно чисте виробництво, встановлюється новітнє обладнання. Тут постійно працюють над впровадженням нових технологій, розширенням асортименту і поліпшенням якості продукції, збільшенням виробничих потужностей і площ.

Вже чотири десятиліття підприємство задовольняє харчові потреби споживачів вітчизняної молочної продукції, пропонуючи широкий асортимент якісних молокопродуктів за доступною ціною.

Торгова марка «Куликівське молоко» відома далеко за межами нашої області як гарантія високоякісної, натуральної молочної продукції. За відмінну якість продукції, впровадження нових технологій, розвиток виробництва колектив заводу неодноразово був нагороджений обласними і районними відзнаками.

Поряд з тим, що ПрАТ «Куликівське молоко» є основним бюджетоутворюючим підприємством району, воно бере активну участь у розбудові регіону, надає спонсорську допомогу закладам соціальної сфери.

«Вітаючи керівництво, працівників та ветеранів підприємства «Куликівське молоко» з ювілеєм, хочу зазначити, що всі успіхи і досягнення – це результат роботи енергійного і цілеспрямованого колективу, який працює над збереженням добрих традицій та примноженням досягнутих здобутків.

Нехай і надалі приватне акціонерне товариство «Куликівське молоко» славить наш край по всій Україні і за її межами. Нехай якість вашої продукції зростає, а число її поціновувачів невпинно збільшується», - зазначив Олександр Шанойло.

Кращі працівники підприємства були відзначені відзнаками облдержадміністрації та обласної ради.


Прес-служба облдержадміністрації