back

Вітання з нагоди Дня працівника соціальної сфери

01-11-2013 | 17:05

Шановні працівники соціальної сфери!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята.

Сьогодні в країні на виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича послідовно і впевнено впроваджується політика, спрямована на побудову соціально орієнтованого суспільства, поліпшення якості життя населення. Успішне здійснення цих важливих і відповідальних завдань значною мірою залежить від сумління, професіоналізму та чуйного ставлення до людей працівників соціальної сфери.

Ваша щоденна робота сповнена турботою про людей, які опинилися в складних життєвих обставинах – допомогою самотнім та інвалідам, піклуванням про малозабезпечені та багатодітні сім'ї, безробітних громадян та безпритульних дітей.

Властиві вам якості – самовіддане служіння обраній справі, доброта і милосердя, щедрість душі винагороджуються вдячністю й повагою людей, яким ви несете тепло, сприяєте у вирішенні життєвих труднощів, додаєте віри і впевненості у завтрашньому дні.

Переконані, що поєднання зусиль органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та працівників соціальної сфери області й надалі сприятиме ефективній та якісній реалізації на теренах Чернігово-Сіверського краю державної соціальної політики, в центрі якої є людина.

Бажаємо вам добра і здоров’я, благополуччя і злагоди в родинах, вагомих здобутків у важливій та почесній справі на благо Української держави.



Голова обласної
державної адміністрації

Голова обласної ради

Володимир Хоменко Анатолій Мельник