back

Християнам Чернігово-Сіверського краю

17-04-2009 | 10:46

Щиро і сердечно вітаємо Вас зі світлим і величним святом – Воскресінням Христовим !

У всі часи Великдень був торжеством величі духу, символом непоборної віри, даниною пам’яті тим, хто захищав основи християнства, зміцнював засади християнського світу. Для кожного християнина у подіях цих урочистих днів сконцентрована вся сутність Христового вчення та особистої віри.

Жителі області, як і мільйони українців, прийдуть на Пасхальні богослужіння до храмів і молитовних будинків різних віросповідань і, відчуваючи християнську єдність, піднесуть молитви за мир і спокій, здоров’я і добробут, процвітання кожної родини і нашої Батьківщини.

Традиційно у Пасхальні дні ми також поминаємо тих, хто відійшов у вічність, шануючи їхню пам’ять і продовжуючи добрі земні справи.

Великдень – це найкращий час для переосмислення і взаємного прощення. Сподіваємося, що всі християнські громади збагачуватимуться через відкритий і доброзичливий діалог, співпрацю, зміцнюватимуть мир і єдність.

Чимало християнських об’єднань області постійно опікуються стражденними і нужденними, усіма тими, кому необхідні підтримка і надія, допомагаючи їм знайти віру в Бога і сенс життя.

Глибоко віримо, що тільки сумлінна праця і віра спроможні докорінно змінити життя всіх сущих, зміцнити рідну Україну, зробити її житницею духовності і добробуту.

Тож нехай пресвітла Великодня радість завжди супроводжує Вас, хай благодатний Пасхальний вогонь освітлює Ваш життєвий шлях, а відчуття Божественної присутності допомагає усім нам долати труднощі та незгоди, разом примножувати духовно-історичну славу Чернігівської землі.

Хай ці Пасхальні дні згуртують усіх нас, зміцнять віру та надихнуть на добрі і праведні звершення.

Христос Воскрес – воскресне Україна !

Голова обласної
державної адміністрації
В.М. Хоменко
Голова обласної ради
Н.А.Романова