back

16-те засідання Міжурядової українсько-білоруської змішаної комісії з питань торговельно-економічного співробітництва

02-06-2009 | 11:59

2 червня в м.Чернігові під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра України Олександра Турчинова та Першого заступника Прем’єр-міністра Республіки Білорусь відбулося 16-те засідання Міжурядової українсько-білоруської змішаної комісії з питань торговельно-економічного співробітництва.

На засіданні обговорені питання взаємного співробітництва під час світової фінансово-економічної кризи, створення спільних виробництв, міжрегіонального і прикордонного співробітництва.

За підсумками засідання Міжурядової українсько-білоруської змішаної комісії з питань торговельно-економічного співробітництва Перший віце-прем’єр-міністр України Олександр Турчинов та перший заступник Прем’єр-міністра Республіки Білорусь Володимир Семашко підписали Протокол 16-го засідання Міжурядової комісії. Сторони також домовились про реалізацію Меморандуму між урядами і національними банками України і Білорусі про напрацювання системи заходів з інтенсифікації двостороннього торгово-економічного співробітництва в умовах світової фінансово-економічної кризи (сам меморандум був підписаний 20 січня 2009 року в місті Гомель).

У засіданні Міжурядової українсько-білоруської змішаної комісії взяв участь голова Чернігівської обласної державної адміністрації Володимир Хоменко.