back

В облдержадміністрації відзначили кращих працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства області

25-10-2013 | 17:35

25 жовтня заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Геращенко взяв участь в урочистому зібранні з нагоди професійного свята – Дня працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства, яке традиційно відзначається в останню неділю жовтня.

Вітаючи присутніх зі святом, Віктор Геращенко зазначив, що важко уявити сучасне життя, господарську діяльність кожної людини без автомобільного транспорту. У цій важливій сфері економіки працює численна армія професіоналів, праця яких багато в чому визначає функціонування всіх галузей господарства та задовольняє потреби кожного громадянина.

«Завдяки вашому професіоналізму та наполегливості в останні роки відбулися позитивні зміни в роботі автомобільного транспорту, що є свідченням успішного просування України до європейської спільноти, зміцненням її статусу транзитної держави», – наголосив заступник голови облдержадміністрації.

Віктор Геращенко побажав всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, трудових здобутків, міцного здоров’я, подальшої успішної роботи та з нагоди професійного свята вручив відзнаки облдержадміністрації.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації