back

Володимир Хоменко: «Ми послідовно йдемо по шляху покращення умов для роботи бізнесу в регіоні»

22-10-2013 | 17:49

На цьому очільник області наголосив під час відкриття Центру надання адміністративних послуг Козелецької районної державної адміністрації.

Як відзначив голова обласної державної адміністрації, упорядкування системи надання адміністративних послуг є одним з основних завдань, поставлених Президентом України Віктором Януковичем з метою створення сприятливих умов для розвитку підприємництва.

За його словами, заходи, що реалізуються у сфері надання адміністративних послуг на рівні держави, спрямовані на досягнення нової якості розвитку бізнес-середовища, що в кінцевому результаті сприятиме підвищенню рівня життя кожного громадянина.

«Ми послідовно йдемо по шляху покращення умов для роботи бізнесу в регіоні. Відкриття Козелецького Центру надання адміністративних послуг – це ще один важливий крок щодо реалізації в регіоні державної політики у сфері розвитку бізнесу, удосконалення системи дозвільних процедур», - підкреслив Володимир Хоменко.

У Центрі кожен відвідувач зможе отримати кваліфіковану допомогу – інформаційну, консультаційну, практичну. Надання послуг за принципом «єдиного вікна» сприятиме дерегуляції та розвитку приватного підприємництва, покращенню інвестиційного клімату як у районі, так і в області.

У приміщенні, де розміщується Центр, будуть також надаватися супутні послуги (виготовлення копій документів, ламінування, фотографування, продаж канцелярських товарів, надання банківських послуг тощо) суб’єктами господарювання, добір яких буде здійснюватись на конкурсній основі за критеріями забезпечення мінімізації матеріальних витрат та витрат часу суб’єкта звернення.

Складовою частиною Центру, є дозвільний центр, утворений відповідно до Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», який забезпечує надання адміністративних послуг з видачі (переоформлення, видачі дублікатів, анулювання) документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності.

Керівник області висловив упевненість у тому, що Козелецький Центр надання адміністративних послуг працюватиме стабільно і злагоджено на користь регіональному підприємництву, розвиток якого дасть можливість забезпечити людей новими робочими місцями та достойною заробітною платою.

Прес-служба облдержадміністрації