back

Чернігів. Відбулось засідання президії Громадської ради

18-10-2013 | 13:56

17 жовтня 2013 року відбулось засідання президії Громадської ради при облдержадміністрації.

Перший заступник голови Громадської ради Наталія Проскуріна поінформувала членів президії про спільне засідання постійних комісій обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природних ресурсів і з питань охорони здоров’я та захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС, куди були запрошені представники Громадської ради при облдержадміністрації. На засіданні було розглянуто питання щодо проблем сміттєзвалищ, законності їх існування та впливу на навколишнє природне середовище і здоров’я населення області.

Члени президії прийняли рішення звернутися до Чернігівського міського голови Олександра Соколова з нагадуванням про необхідність оперативної підготовки відповідного пакету документів для включення питання «Про створення Регіонального ландшафтного парку „Ялівщина”» до порядку денного чергової сесії обласної ради.

Голова комітету з питань збереження та використання культурної спадщини Тамара Петрова доповіла про підготовку засідання за «круглим столом» з обговорення ідеї створення окремого підрозділу облдержадміністрації з охорони та збереження культурної спадщини, яке заплановано провести 30 жовтня. Також було вирішено провести в кінці року прес-конференцію про підсумки роботи Громадської ради у 2013 році.


Громадська рада при Чернігівській ОДА