back

Фотовиставка газети «День» завершила роботу у Чернігові

10-04-2009 | 15:33

З 20 березня по 10 квітня мешканці області мали можливість долучитися до участі в акціях Всеукраїнської щоденної газети „День” та оглянути виставку Х Міжнародного ювілейного фотоконкурсу „День - 2008”, яка представляє найкращі роботи конкурсу.

Сьогодні в галереї сучасного мистецтва «Пласт-Арт» за участю голови облдержадміністрації Володимира Хоменка відбулося урочисте закриття виставки та підбиття підсумків тижнів у Чернігові.

Голова облдержадміністрації висловив велику подяку організаторам акції та особисто редактору газети «День» Ларисі Івшиній за отримані позитивні враження від перегляду різних за тематикою, але поєднаних спільним вмінням знаходити незвичайне у звичайному світлин виставки.

Володимир Хоменко додав, що завжди з цікавістю читає газету «День», особливо сторінки, які присвячені історії України і, зокрема, Чернігівщини. Він зазначив, що секрет популярності цього видання у повазі до читачів та спілкуванні з ними мовою інтелекту, а не жовтої преси.

Керівник області також з великою повагою відгукнувся про «візитну картку» газети – серію «Бібліотека газети «День», яка представлена збірками історичних нарисів про білі сторінки нашої історії. Він висловив сподівання про подальшу співпрацю з творчим колективом газети та побажав йому здоров’я, добра й благополуччя, реалізації творчих проектів і невичерпної наснаги.

Володимир Хоменко подарував набір книжок «Бібліотеки газети «День» державній обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Короленка, чернігівській міській централізованій бібліотеці ім. Коцюбинського та школі-гімназії №31.