back

Спартакіада серед держслужбовців триває у Чернігові

22-06-2009 | 08:38

На стадіоні імені Ю.Гагаріна 20 травня розпочалась IX літня обласна галузева Спартакіада 2009 року серед державних службовців обласної, районних адміністрацій та працівників органів місцевого самоврядування Чернігівської області.

На урочистому відкритті були присутні заступник голови Чернігівської обласної держадміністрації Володимир Приходько та заступник голови Чернігівської обласної ради Олег Обушний.

Вони привітали команди з відкриттям Спартакіади, зі святом спорту, краси та здоров’я. Побажали командам перемоги, наснаги.

Протягом двох днів в рамках Спартакіади будуть проведені змагання з шахів та шашок, настільного тенісу, футзалу, волейболу та перетягування канату.

Змагання будуть проводитись в чотирьох місцях. На території державного підприємства «Олімпійський навчально-спортивний центр «Чернігів», стадіон імені Ю.О. Гагаріна, будуть проводитись змагання з футзалу, перетягування канату та настільного тенісу.

Волейбольний турнір відбудеться на майданчиках дитячо-юнацької спортивної школи «Олімпієць» на Валу. Турнір з шахів - у шахово-шашковому клубі по вул. Пятницькій, 32, а шашковий турнір - у шахово-шашковому клубі «Юність» за адресою вул. Рокосовського, 14.

В «Олімпійському дні бігу» можуть взяти участь всі бажаючі. Він відбудеться цими днями також в усіх районних центрах, багатьох селах, селищах, таборах та школах області.





За інформацією Руслани Ширай, фото автора.