back

Менський район. 100-річний ювілей відзначила жителька села Степанівка

16-10-2013 | 13:21

15 жовтня Надія Дмитрівна Полова, яка мешкає у селі Степанівка Менського району, відзначила 100-літній ювілей. На життєвому шляху Надії Дмитрівни було все – і важка праця, і воєнне лихоліття. Після війни працювала у місцевому колгоспі на різних роботах. На даний час проживає у рідної сестри, яка на 20 років молодша.

Вчора поважну довгожительку вітали Волосківський сільський голова Олександр Любенко та аматори сільського будинку культури.

А сьогодні щирі слова вітань ювілярці адресували начальник Державної екологічної інспекції у Чернігівській області Леонід Бурковський, голова районної державної адміністрації Анатолій Соломко, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Володимир Роговенко.

З нагоди свята вони передали вітальний адрес від Президента України Віктора Януковича.

Глава держави у своєму вітанні висловив велику шану Надії Дмитрівні, її життєвій мудрості, багатому досвіду та подякував за багаторічну самовіддану працю.

Вручаючи подарунки та квіти від облдержадміністрації та райдержадміністрації, гості побажали ювілярці міцного здоров’я, людського щастя та благополуччя.


Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю апарату Менської РДА