back

Участь делегації Чернігівської області у Гомельському економічному форумі

21-05-2009 | 10:57

21 травня 2009 року в м. Гомелі розпочав роботу Гомельський економічний форум. Форматом форуму передбачена робота трьох секцій: “Вдалі інвестиції – ефективна економіка”, “Від партнерства до взаємовигідної торгівлі” та “ Міжнародне співробітництво в сфері малого бізнесу".

Учасникам форуму буде надана можливість ознайомитись з економічним та інвестиційним потенціалом Гомельської області, проектами в сфері туризму, переробної промисловості, торгівлі та будівельного комплексу тощо.

Окрім того, 20-23 травня триватиме Х Ювілейна Міжнародна виставка-ярмарок „Весна в Гомелі–2009”, на якій представлено широкий асортимент продукції гомельських підприємств.

Від Чернігівської області у форумі та виставці-ярмарку беруть участь: заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус, начальник відділу зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності головного управління економіки облдержадміністрації Ярослав Охріменко, секретар Чернігівської міської ради Олег Шеремет, представники Чернігівської регіональної торгово-промислової палати та керівники підприємств області.