back

У Ніжинському дитячому будинку-інтернаті відбувся Благодійний вечір

11-10-2013 | 17:06

11 жовтня до Ніжинського дитячого будинку-інтернату завітало багато гостей – їх усіх зібрав Благодійний вечір, який вперше проводився в стінах закладу за сприяння Благодійного фонду Світлани Лукач. Мета цього заходу – збір коштів для фінансування проекту придбання реабілітаційного обладнання для дітей з особливими потребами. Тож усі, кому небайдужа їх доля, та хто має бажання допомогти долучилися до справи.

Від імені голови Чернігівської обласної державної адміністрації Володимира Хоменка підтримку заходу висловив перший заступник голови облдержадміністрації Микола Стрілець.

Він відзначив, що на виконання соціальних ініціатив Президента «Діти – майбутнє України» в області здійснюються заходи, спрямовані на покращення якості життя людей з особливими потребами, максимальну інтеграцію їх до всіх сфер суспільного життя. Посилена увага приділяється вдосконаленню процесів реабілітаційних послуг дітям, зокрема, ранньому виявленню і своєчасній медико-соціальній допомозі, забезпеченню їх необхідними засобами реабілітації.

Микола Стрілець ознайомився з роботою інтернату та оглянув приміщення. Він наголосив, що влада допоможе вирішити актуальні питання діяльності закладу, порушені під час розмови з директором Оленою Гармаш.

Після благодійної ярмарки-продажу виробів вихованців та концерту вдалося зібрати значну частину суми, необхідної для придбання обладнання.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації