back

Працівників Державної санітарно-епідеміологічної служби області привітали з професійним святом

11-10-2013 | 14:12

11 жовтня в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Юрій Музика та заступник голови обласної ради Валентин Мельничук взяли участь в урочистому зібранні з нагоди професійного свята – Дня працівників Державної санітарно-епідеміологічної служби.

«Президент України Віктор Янукович зазначає, що фахівці Служби, працюючи на ниві гігієни та профілактичної медицини, поєднуючи традиції та досягнення сучасної епідеміології, надійно забезпечують захист громадян від масових небезпечних хвороб, тому від їх успішної і злагодженої роботи значною мірою залежить здоров'я наших співвітчизників», - на цьому наголосив Юрій Музика, звертаючись до присутніх.

Він також підкреслив, що турботою працівників санепідслужби охоплені всі сфери життєдіяльності людини: якість і безпека продуктів харчування, водозабезпечення, стан навколишнього середовища, умови праці й оздоровлення, обставини, за яких зростають діти. Чітке і своєчасне проведення організаційних, профілактичних та протиепідемічних заходів дало змогу запобігти спалахам на території країни багатьох захворювань.

В.о. заступника голови облдержадміністрації виразив сподівання, що багатий досвід і творчий потенціал колективу однодумців дозволить і надалі тримати високу планку, що відповідає найвищим вимогам сьогодення та сприяє процвітанню України.

Від імені голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка Юрій Музика привітав усіх працівників Державної санітарно-епідеміологічної служби області з професійним святом, побажав міцного здоров’я, щастя, благополуччя та вручив кращим із них відзнаки облдержадміністрації.

Вітання та щирі теплі слова адресував працівникам санепідслужби і Валентин Мельничук, вручивши відзнаки обласної ради.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації