back

Виїзний день-приймальня у Городнянському районі

08-04-2009 | 09:47

Сьогодні під керівництвом голови облдержадміністрації Володимира Хоменка проходить виїзний день-приймальня у Городнянському районі.

Керівник області та його заступники проведуть прийом громадян з особистих питань, вивчать ситуацію в населених пунктах, проведуть зустрічі з населенням. Паралельно у сільських радах працюватимуть і вивчатимуть стан справ начальники обласних управлінь.

Програмою перебування у районі передбачено ознайомлення голови облдержадміністрації Володимира Хоменка з господарською діяльністю СТОВ «Віра» у с. Вихвостів, відвідування закладів соціальної сфери Вихвостівської сільської ради, зустріч з її активом. У Городні Володимир Хоменко ознайомиться з роботою центральної районної лікарні, відвідає Городнянську загальноосвітню школу-інтернат I-III ступеня та прийомну сім’ю Івана та Олени Кулініч.

Після прийому громадян з особистих питань, керівник області проведе збори активу району, де розглядатиметься стан соціально-економічного розвитку Городнянського району та хід реалізації заходів, направлених на подолання наслідків світової фінансової кризи.