back

Юристів області привітали з професійним святом

08-10-2013 | 14:03

8 жовтня в Україні своє професійне свято відзначають юристи. З нагоди свята представників юридичної сфери області привітали перший заступник голови обласної державної адміністрації Микола Стрілець, перший заступник голови обласної ради Іван Коробка, Чернігівський міський голова Олександр Соколов.

Звертаючись до присутніх, Микола Стрілець зазначив, що це свято об’єднує всіх представників юридичної спільноти, яка сприяє становленню України як європейської демократичної держави, найвищою цінністю якої є верховенство права, забезпечення та захист прав і свобод людини і громадянина.

«Саме на правознавця в сучасних умовах розвитку держави покладено особливі функції, спрямовані на зміцнення та дотримання законності в країні. Завдяки відповідальній і висококваліфікованій праці юристів створюються умови щодо збереження в державі політичної стабільності, громадянського миру і спокою, зміцнення правопорядку. Вам належить провідна роль у здійсненні державно-правових реформ, створенні та постійному вдосконаленні законодавства, підвищенні правосвідомості в суспільстві», - підкреслив він.

За дорученням голови облдержадміністрації Володимира Хоменка та від себе особисто Микола Стрілець привітав усіх працівників юридичної сфери області, побажав нових успіхів у професійній діяльності, міцного здоров’я, щастя і добробуту та з нагоди Дня юриста кращим з них вручив відзнаки обласної державної адміністрації.

Привітали юристів області й Іван Коробка та Олександр Соколов і за високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків вручили відзнаки обласної та міської рад.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації