back

Вітання з нагоди Дня працівників освіти

05-10-2013 | 09:00

Шановні освітяни Чернігівщини,
дорогі ветерани педагогічної праці!

З нагоди вашого професійного свята – Дня працівників освіти – прийміть щирі вітання та глибоку вдячність за подвижницьку працю, вірність обов’язку, відданість ідеалам добра, правди і гуманізму.

Ваша місія складна і почесна – ведучи своїх вихованців дорогою пізнання світу, давати перші уроки чесності і справедливості, виховувати відповідальних, свідомих громадян України. Адже саме педагогічна мудрість і висока професійна майстерність є обов’язковою передумовою формування інтелектуального і морального обличчя підростаючих поколінь.

Реформування та подальший розвиток освіти, підвищення престижу професії педагога Президент України Віктор Федорович Янукович визначив одним із пріоритетів державної політики, наголосивши на важливості інтеграції української освіти до європейської освітньої системи.

Усі реформи та нововведення, що запроваджуються протягом останніх років в освітній галузі області, спрямовані саме на підвищення якості і доступності освітніх послуг, розвиток конкурентних переваг вітчизняної освіти.

Переконані, що лише об’єднавши зусилля органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, усієї педагогічної громади Чернігівщини, зможемо створити належні умови для отримання учнівською молоддю високоякісної освіти, сформувати досконалу модель надання освітніх послуг на усіх рівнях – від дошкільної освіти до вищої школи.

Бажаємо всім міцного здоров’я і невичерпної енергії, затишку і достатку в родинах, нових творчих здобутків в ім’я кращого майбутнього Української держави.



Голова обласної
державної адміністрації

Голова обласної ради

Володимир Хоменко Анатолій Мельник