back

У Чернігові відкрився III обласний молодіжний форум

01-10-2013 | 14:07

Уже втретє на Чернігівщині зібрав активних, небайдужих представників молоді обласний форум. Звертаючись до присутніх під час відкриття заходу 1 жовтня, в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика назвав його гарною нагодою зустрітися разом, щоб обговорити, як і чим сьогодні живе молодь Чернігівщини, які актуальні питання хвилюють молодих людей, що потрібно робити, щоб молодь нашої області розвивалася і реалізувала нові творчі ідеї, йшла в ногу з часом.

«Держава сьогодні створює можливості для розвитку молоді, реалізації її творчого, фізичного, духовного потенціалу, професійного зростання, формування моделі соціально активного життя. У Програмі економічних реформ на 2010-2014 роки „Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава”, яка реалізується на виконання ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича, значне місце відведено підвищенню конкурентоспроможності української освіти, створенню сприятливого середовища для забезпечення зайнятості молоді та підприємницьких ініціатив, зміцненню патріотизму, духовності та моралі, створенню умов для здорового способу життя, формування активної громадянської позиції», – наголосив Юрій Музика.

За його словами, третина населення області – молоді люди віком до 35 років і вони мають великий потенціал позитивного впливу на процеси розвитку Чернігівського краю і держави в цілому, впровадження нових підходів як в економіці, так і в соціальній та гуманітарній сферах, формуванні сімейної політики.

Учасники форуму матимуть змогу спілкуватися, обговорювати нагальні питання та шукати шляхи їх вирішення під час роботи 4 секцій: «Особистісного росту», «Спорту і здорового способу життя», «Освіти та грантових проектів» та «Волонтерського руху».


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації