back

Урочистості з нагоди Дня землевпорядника України

16-03-2009 | 17:09

13 березня 2009 року в приміщенні Державного підприємства „Чернігівський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою” відбулось урочисте засідання з нагоди святкування Дня землевпорядника України.

З професійним святом представників землевпорядної служби привітав заступник голови облдержадміністрації Олександр Шанойло. У своєму виступі Олександр Михайлович звернув увагу на складні умови, в яких сьогодні працює землевпорядна служба області. Адже недосконалість законодавчої бази регулювання земельних відносин є причиною великої кількості скарг та звернень громадян. Однак і в таких нелегких умовах землевпорядники Чернігівщини професійно та відповідально виконують покладені на них обов’язки. Серед першочергових завдань служби заступник голови облдержадміністрації назвав завершення видачі державних актів на право власності на земельні ділянки взамін сертифікатів на право на земельну частку (пай).

За вагомий особистий внесок у реалізації державної політики в сфері земельних відносин в Україні, високий професіоналізм та пропаганду земельного законодавства найкращі працівники землевпорядної служби області відзначені Почесними грамотами та Подяками Чернігівської облдержадміністрації, обласної ради, Держкомзему, Головного управління Держкомзему у Чернігівській області. Нагрудним знаком “Почесний землевпорядник України” нагороджено начальника відділу Держкомзему у Щорському районі Чернігівської області Поцелуєва М.М.