back

Конструктивний діалог влади та громадськості - на користь жителів Чернігівщини

25-09-2013 | 19:47

25 вересня відбулось чергове засідання Громадської ради при облдержадміністрації, у якому взяв участь в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Юрій Музика.

У своєму вступному слові він акцентував увагу на пріоритетах державної політики з розбудови громадянського суспільства.

Зокрема, Юрій Музика зазначив, що позитивним кроком влади стало закріплення можливості для громадських організацій отримувати фінансову підтримку з обласного бюджету для реалізації суспільно корисних програм і проектів. Нещодавно, за його словами, закінчився прийом конкурсних пропозицій, розроблених громадськими організаціями, та триває їх опрацювання. Загальний фонд конкурсу становить 60 тис. гривень.

«Облдержадміністрація налаштована на конструктивний діалог з громадськістю задля пошуку ефективних рішень на користь жителів Чернігівщини», - наголосив Юрій Музика.

На сьогоднішньому засіданні Громадська рада розглянула питання доступу та вартості приєднання до електромереж, доцільність створення нового структурного підрозділу облдержадміністрації — Управління охорони культурної спадщини та створення в області безбар’єрного середовища для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Окрім цього було поінформовано членів Громадської ради про створення РЛП «Ялівщина» та стан виконання обласної програми «Молодь Чернігівщини».


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації