back

Вітання Голови Верховної Ради України ветеранам Великої Вітчизняної війни, жителям Чернігова із 70-ю річницею визволення від фашистських загарбників

21-09-2013 | 11:00

Шановні Друзі!


Щиро вітаю вас з величним ювілеєм – 70-річчям визволення Чернігова від фашистських загарбників!

Ваше мальовниче місто над Десною має славетні традиції та звитяжну історію, його по праву можна назвати скарбницею пам’яті та слави нашого народу. Об старовинні мури Чернігова ламали списи монголо-татари, тупили шаблі польські та литовські завойовники. Ось і чорного для всіх 1941-року відважні сини Чернігівщини стали на захист рідної Вітчизни від гітлерівської навали.

Низький уклін ветеранам-визволителям, тим, хто наближав перемогу на фронті та в тилу, воював у партизанських загонах і в підпіллі, хто ціною власного життя, бойовими подвигами та самовідданою працею робив внесок у всенародну справу. Безстрашність героїв Великої Вітчизняної війни, хоробрість і стійкість, проявлені жителями Чернігова у суворих випробуваннях, є зразком для наступних поколінь. Ми схиляємо голови перед їх сміливістю, вірою в перемогу, любов’ю до Батьківщини.

Нехай, водночас, мужніє та молодіє древня чернігівська земля, єднає відвагу ветеранів і невичерпну енергію юних творців незалежної Української держави!

Зичу усім вам довгих років життя, мирного неба над головою, тепла і турботи близьких людей!


З повагою Володимир Рибак