back

Вітання з нагоди 70-ї річниці визволення Чернігівщини від фашистських загарбників та Дня партизанської слави

21-09-2013 | 09:00

Шановні жителі Чернігівської області !

Прийміть щирі вітання з нагоди 70-ї річниці визволення Чернігівщини від фашистських загарбників та Дня партизанської слави.

Щороку у ці вересневі дні, відзначаючи знаменну річницю визволення, ми шанобливо схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих чернігівців-фронтовиків, віддаємо данину поваги колишнім підпільникам і партизанам, оборонцям і визволителям рідної землі – усім, хто на фронті і в тилу наближав довгоочікувану Перемогу.

Сім десятків мирних років відділяють нас від жахіть Другої світової війни. Але не згасає Вічний вогонь на могилі Невідомого солдата, не тьмяніє вдячна пам’ять нащадків про величний подвиг синів і доньок нашої землі, які загинули в ім’я свободи українського народу.

Як наголошує Президент України Віктор Янукович, святкування 70-річчя визволення України та Великої перемоги має об’єднати український народ навколо спільних цінностей і досягнень, загальної пам’яті про мільйони жертв Великої Вітчизняної війни.

Пам’ятаймо, що мирну країну, щасливу долю і світле майбуття ми отримали у спадок від наших шановних ветеранів війни та праці, славетних захисників Вітчизни та невтомних трудівників. Тож належне забезпечення повсякденних потреб та духовних інтересів наших ветеранів – одне з першочергових завдань органів виконавчої влади та місцевого самоврядування області.

Бажаємо усім жителям Чернігово-Сіверського краю добра і здоров’я, миру і злагоди у ваших родинах, плідної праці та вагомих здобутків задля процвітання рідної Чернігівщини, зміцнення і розбудови незалежної Української держави.



Голова обласної
державної адміністрації

Голова обласної ради

Володимир Хоменко Анатолій Мельник