back

Голова облдержадміністрації Володимир Хоменко представив нового начальника Служби автомобільних доріг в області

06-09-2013 | 10:10

6 вересня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко представив нового начальника Служби автомобільних доріг в Чернігівській області Олександра Тишину, який до цього працював директором дочірнього підприємства «Чернігівський облавтодор».

Вітаючи нового керівника, очільник області наголосив на важливості завдань, що стоять перед Службою автодоріг в період кардинального реформування та запровадження нових підходів у сфері дорожнього будівництва.

«Президент України Віктор Янукович наголосив, що з 2014 року в Україні розпочнеться відновлення міських доріг. Це дуже важливо для нас, адже за яку б реформу ми не взялися – освітню чи медичну – усі вони пов’язані з необхідністю підвозу: дітей до шкіл, а хворих до лікарень.

Саме тому на вас лежить дуже велика відповідальність, адже від вашої роботи в значній мірі залежить, що і як про владу будуть думати люди. Переконаний: спільними зусиллями ми виконаємо завдання, які ставить Глава держави та Уряд країни», - зауважив Володимир Хоменко.


Прес-служба облдержадміністрації