back

Аграрії Чернігівщини навчалися в “Остречі”

09-02-2009 | 17:21

Завершились традиційні зимові навчання керівників та спеціалістів сільськогосподарських підприємств Чернігівщини, які з кінця січня тривали в санаторії “Остреч” Менського району.

За участю голови облдержадміністрації Володимира Хоменка та заступника голови облдержадміністрації Олександра Шанойла підбито підсумки навчань.

У навчаннях взяли участь понад 200 представників аграрної галузі області. До уваги слухачів були проведені тематичні лекції, тренінги, круглі столи та конференції, під час яких розглядались актуальні питання сьогодення.

Зокрема піднімались проблеми врегулювання земельних та майнових відносин на селі, залучення інвестицій в аграрний сектор, обговорювались плани на поточний сільськогосподарський рік.

Володимир Хоменко подякував аграріям за високий минулорічний урожай та порадив робити ставку на тваринництво. Це сприятиме створенню нових робочих місць та забезпечить селу перспективу на майбутнє.

Голова облдержадміністрації також відповів на питання, поставлені учасниками зустрічі щодо земельного рейдерства, фінансування аграрних програм, соціальних проблем тощо.