back

У світ знань з новим шкільним автобусом

02-09-2013 | 08:36

1 вересня в освітніх закладах Городянського району з нагоди свята Дня знань пройшли святкові лінійки, різноманітні екскурсії, цікаві зустрічі.

В одному з таких урочистих заходів, що відбувся у Смичинській ЗОШ І-ІІІ ст. взяв участь заступник голови облдержадміністрації Олександр Шанойло.

На святкову лінійку дітей з навколишніх сіл до опорної школи доставив новий шкільний автобус, який заклад отримав нещодавно за сприяння голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка та народного депутата України Ігоря Рибакова.

Звертаючись до присутніх на святі, Олександр Шанойло зазначив, що влада Чернігівщини робитиме все, щоб кожна дитина області отримала якісну й доступну освіту, адже Президент України Віктор Янукович у своїх нових соціальних ініціативах наголошує, що діти це майбутнє України.

Користуючись нагодою, Олександр Шанойло привітав вчителів та учнів школи з початком навчального року, побажав здоров’я, наснаги, нових творчих здобутків на благо Чернігівщини та вручив подарунки закладу.