back

Засідання колегії головного управління Пенсійного фонду в Чернігівській області

05-02-2009 | 11:33

4 лютого в головному управлінні Пенсійного фонду в Чернігівській області відбулося розширене засідання колегії, на якому підбито підсумки роботи управлінь Пенсійного фонду України в області у 2008 році та визначено пріоритети діяльності щодо реалізації державної політики у сфері пенсійного забезпечення, своєчасних перерахунків пенсій та сталого їх фінансування у 2009 році. В роботі колегії взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Н.Білоус та директор департаменту адміністративно-господарського забезпечення Пенсійного фонду України Л.Лихоліт.

Як зазначив у доповіді начальник головного управління П.Кулініч, всі пріоритети діяльності, які розроблені на виконання постанови правління Пенсійного фонду України від 01.02.2008 №4-1 та затверджені наказом головного управління від 15.02.2008 № 24 управліннями Пенсійного фонду області у 2008 році, виконано. Забезпечено своєчасне призначення, проведено перерахунки пенсій та стабільне фінансування пенсійних виплат.

Заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус позитивно оцінила роботу управлінь Пенсійного фонду області, зупинилася на економічних і демографічних проблемах регіону та можливих наслідках економічної кризи.

Директор департаменту Пенсійного фонду України Л.Лихоліт подякував за проведену роботу та зробив акцент на головних завданнях роботи органів Пенсійного фонду в 2009 році – забезпеченні сталого фінансування та виплати пенсій, реформуванні пенсійної системи, забезпеченні належного контролю за виплатою пенсій через банки та підприємства поштового зв’язку, подальшому підвищенні якості обслуговування громадян в органах Пенсійного фонду.

За підсумками засідання колегії затверджено план роботи на 2009 рік та визначено пріоритетні завдання діяльності у поточному році.