back

Володимир Хоменко ознайомився з роботою прилуцьких освітніх закладів

30-08-2013 | 07:46

Прилуцька спеціалізована школа I-III ст. № 6, що спеціалізується на поглибленому вивченні інформаційних технологій, стала однією з 54 шкіл України, на базі яких реалізується національний проект «Відкритий світ».

Перебуваючи у Прилуках з робочою поїздкою, голова облдержадміністрації оглянув кабінети інформатики, облаштовані відповідно до національного проекту «Відкритий світ» та предметні кабінети.

Спеціалізована школа №6 працює за напрямком «Формування духовно-моральних та світоглядних орієнтирів учнів через упровадження інформаційно-комунікаційних технологій».

У 2013-2014 навчальному році контингент учнів становитиме 800 осіб.

Навчальний заклад має 4 навчальних комп’ютерних комплекси (41 ПК) та 7 комплектів мультимедійного обладнання.

В рамках Національного  проекту «Відкритий світ» у 2013 році школа отримала 3 інтерактивні дошки, 5 мультимедійних проекторів, 12 ноутбуків, 30 нетбуків, 30 планшетів, комплект для забезпечення бездротового доступу до мережі Інтернет, обладнання для лабораторних робіт з фізики, хімії та біології.



Також очільник області побував у Центрі творчості дітей та юнацтва, де ознайомився з навчально-матеріальною базою закладу  та переглянув виставку, присвяченої Року дитячої творчості.

Центр працює за програмою «До здоров'я через Позашкілля» в рамках Всеукраїнської Програми «Школа сприяння здоров’я». У 2012-2013 навчальному році працювало 107 гуртків, які відвідували 1803 вихованців. Гуртки об’єднані за 6-ма напрямками: декоративно-прикладне та образотворче мистецтво, художня самодіяльність, туристично-краєзнавчий, соціально-реабілітаційний, гуманітарний та патріотичний. 

В 2013-1014 навчальному році планується збільшення кількості гуртків та вихованців в рамках міської цільової соціальної програми «Розвиток позашкільної освіти та підтримка обдарованої молоді на період до 2015 року».



Прес-служба облдержадміністрації