back

У Чернігові розпочався Кубок України з пожежно-прикладного спорту

28-08-2013 | 17:53

Протягом кількох наступних днів в обласному центрі проходитиме Кубок України з пожежно-прикладного спорту. 16 обласних команд пожежників виборюватимуть звання чемпіонів України, а жителі міста та гості матимуть змогу спостерігати за одним з найцікавіших видовищ, що привертає увагу як професіоналів, так і звичайних людей, адже пожежно-прикладний спорт по праву вважається спортом сильних і відважних, спортом справжніх чоловіків.

28 серпня в обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка відбулося урочисте відкриття чемпіонату. З початком змагань спортсменів-пожежників привітали перший заступник голови облдержадміністрації Микола Стрілець і перший заступник голови обласної ради Іван Коробка.

Звертаючись до присутніх, Микола Стрілець зазначив, що під час ліквідації надзвичайних ситуацій рятувальникам доводиться витримувати значні фізичні навантаження. Швидке розгортання засобів гасіння, порятунок людей, евакуація майна, робота на висоті, в диму, при високих температурах, долання різних перешкод у складних умовах вимагають доброго здоров'я, сили, витривалості, сміливості, швидкості реакції. Всі ці якості стануть запорукою перемоги і в спорті.

Від імені голови облдержадміністрації Володимира Хоменка та від себе особисто Микола Стрілець побажав всім міцного здоров'я, витривалості, сили духу, нових гарних спортивних результатів та яскравих вражень від знайомства з Черніговом.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації