back

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань управління та розпорядження об’єктами комунальної власності

27-08-2013 | 18:45

27 серпня відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань управління та розпорядження об’єктами комунальної власності, яке провів її голова, перший заступник голови облдержадміністрації Микола Стрілець.

В заході взяли участь депутати обласної ради – члени постійної комісії, запрошені представники підприємств, установ та організацій, начальник управління комунального майна обласної ради Володимир Сидоренко.

Відповідно до порядку денного на засіданні були розглянуті наступні питання:

- Про встановлення зменшеного розміру орендної плати Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації за оренду приміщень в будівлі комунальної власності області, розташованій по вул. Шевченка, 7 у м. Чернігові.

- Про встановлення зменшеного розміру орендної плати Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації за оренду приміщень в будівлі комунальної власності області, розташованій по вул. Бєлінського, 11 у м. Чернігові.

- Про встановлення зменшеного розміру орендної плати комунальному підприємству «Облсвітло» Чернігівської обласної ради за оренду приміщень в будівлі комунальної власності області, розташованій по вул. Старобілоуська, 25-а у м. Чернігові.

- Про встановлення зменшеного розміру орендної плати Чернігівському обласному військовому комісаріату за оренду приміщень в будівлі комунальної власності області, розташованій по вул. Гетьмана Полуботка, 68 у м. Чернігові.

- Про внесення змін та доповнень до Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області, затвердженої рішенням обласної ради від 25 березня 2011 року.

-Про надання дозволу лікувально-профілактичному закладу «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Чернігівської обласної ради на прийняття окремого індивідуально визначеного майна (бензину).

- Про надання дозволу лікувально-профілактичному закладу «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Чернігівської обласної ради на прийняття окремого індивідуально визначеного майна (стисненого газу «Метан»).

- Про надання дозволу Городянському психоневрологічному інтернату на списання з балансу колісного транспортного засобу – трактора ЮМЗ-6АЛ, 1984 року випуску.

- Про стан надходження орендних платежів від оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області за І півріччя 2013 року.

За результатами розгляду зазначених питань профільною комісією прийнято відповідні рекомендації.


За інформацією управління комунального майна Чернігівської обласної ради