back

Володимир Хоменко: Турбота про літніх людей, інвалідів та ветеранів є важливою складовою політики соціально орієнтованої держави

28-08-2013 | 15:18

15 ключів від автомобілів ветеранам Великої Вітчизняної війни та інвалідам вручив сьогодні голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко.

Цей урочистий захід у цьому році присвячений відзначенню 70-ї річниці визволення Чернігівської області від фашистських загарбників.

Як відзначив очільник області, віддаючи глибоку шану ветеранам Великої Вітчизняної війни, учасникам бойових дій, ліквідаторам Чорнобильської катастрофи, їх мужності та героїзму, Президент України Віктор Янукович визначив у нових соціальних ініціативах основні завдання влади на місцях.

«Зокрема, це – посилення уваги до ветеранів та людей з особливими потребами, суттєве поліпшення їх соціального захисту. Адже турбота про літніх людей, інвалідів та ветеранів є важливою складовою політики соціально орієнтованої держави», - наголосив Володимир Хоменко.

Серед запрошених для вручення автомобілів було 7 ветеранів Великої Вітчизняної війни, які брали участь у бойових діях. Керівник області висловив їм велику вдячність за незабутній подвиг.

Ключі від автомобілів отримали також ті, хто за станом здоров’я потребує засобів пересування. Голова облдержадміністрації висловив сподівання, що отримані авто допоможуть їм поліпшити умови життя.


Прес-служба облдержадміністрації