back

Підприємців області привітали з професійним святом

28-08-2013 | 12:55

Вже стало доброю традицією в першу неділю вересня відзначати в Україні День підприємця.

28 серпня з нагоди професійного свята заступник голови облдержадміністрації Олександр Шанойло і перший заступник голови обласної ради Іван Коробка зустрілися з кращими підприємцями області.

Вітаючи присутніх з наступаючим святом, Олександр Шанойло наголосив, що розвиток підприємництва і збільшення на цій основі надходжень до державної скарбниці дає можливість вирішувати ряд актуальних соціально-економічних проблем, сприяє зміцненню економіки, надає їй гнучкості, створює нові робочі місця.

Підприємницький рух Чернігівщини має свої традиції та значні досягнення. Продукція багатьох місцевих виробників славиться не лише в нашій державі, а й далеко за її межами. Без активної участі приватного бізнесу неможливо уявити будівництво, торгівлю та побутове обслуговування, транспорт і зв'язок, інші галузі економіки.

Олександр Шанойло також підкреслив, що всебічна підтримка вітчизняних підприємців є важливим напрямом регіональної політики. Створення умов для розвитку конкурентноздатного підприємництва як потужного ресурсу економіки та соціальної сфери залишається одним з головних завдань у діяльності обласної держадміністрації. В області постійно проводиться конструктивний діалог з підприємницьким середовищем щодо суті здійснюваних Урядом реформ та залучення підприємців до їх впровадження.

Від імені голови Чернігівської обласної державної адміністрації Володимира Хоменка та від себе особисто Олександр Шанойло подякував підприємцям області за наполегливу працю, високий рівень професіоналізму, активну громадську позицію і побажав усім міцного здоров'я, добра і злагоди в родинах, успіху і наснаги у плідній праці на благо рідного краю та нагородив кращих з них відзнаками облдержадміністрації.

У свою чергу Іван Коробка також привітав підприємців малого та середнього бізнесу зі святом та вручив відзнаки обласної ради.

Під час зустрічі також були нагороджені переможці обласного конкурсу з визначення кращих підприємств малого та середнього бізнесу, підприємців-фізичних осіб та переможці регіонального конкурсу «Чернігівська якість – 2013» в рамках Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України».


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації